I Snævringen mellem Borre sø og Brassø ligger 1 sommerhus ved Helga og Kaj Hansen.
”Irini”, der er beregnet til max. 8 personer. Irini er optimal udrustet med porcelæn og køkkengrej, man skal kun selv have sengelinned, håndklæder og viskestykker med. For lystfiskere er der gode køle- og fryse muligheder og delvis også ekstra køleskab til agn og orm. Irini er udstyret med parabolantenne. Til børnene er der også gode legemuligheder med vippe og karruseller. Og til voksne er der en petanquebane.
Gode indkøbsmuligheder er der også. Ca. 300 m til bank og ca. 500 m til Brugsen og Rema 1000, 5 km til Silkeborg, hvor der også er mulighed for at købe ind.
Halvdelen af huslejen skal være betalt, senest 30 dage efter at lejekontrakten er underskrevet og returneret til udlejer, og den anden halvdel 4 uger inden indflytning .Der opkræves et depositum på kr. 500,00 , som tilbagebetales hvis hus og tilbehør afleveres i uskadt og rengjort stand.
Strømmen skal betales efter forbrug, og prisen er kr. 2,25 pr kWh. En jolle hører til hvert sommerhus.
Sommerhuset lejes fra lørdag kl. 14 til lørdag kl. 11. husene må ikke benyttes af flere personer, end det er beregnet til, og videre udlejning er ikke tilladt. Husdyr må kun medbringes efter tilladelse fra udlejer. Lejemålet kan ikke opsiges af lejeren. Fra udlejerens side kan lejemålet opsiges med en frist på 5 uger. I tilfælde af krig, strejke eller ” Force Majeure” kan lejemålet opsiges fra begge sider. Tilbagebetaling sker efter aftale. Lejeren er ansvarlig for alt hvad der hører til huset(have ,inventar og jolle). Hvis der opstår skade, skal det straks meldes til udlejer. Ved udflytning skal huset være rengjort og i samme tilstand, som man overtog det.